Gastenboek

We zijn altijd benieuwd wie onze website en het appartement heeft bezocht. We zijn blij met elk bericht in ons gastenboek, dus laat gerust uw opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

Gastenboek

Erik en Ellen Van Bree
22-05-23 20:49:02
Wat hebben wij genoten van dit mooie plekje in Andalusië. Een appartement voorzien van alle comfort en gemakken. Zeer stijlvol ingericht. We hebben niets gemist, aan alles is gedacht. De twee grote terrassen zijn echt geweldig. Mooie omgeving, vanwaar je mooie dagtrips kunt maken naar Ronda, Malaga, Michas, Setenil de Bodegas en het smurfendorp Juzcar. Cancellada was ook verrassend leuk! Ook de wandelroute Camino del Rey is goed bereikbaar, echter dit moet je ruim van tevoren boeken (ons dus niet gelukt). Maar,........dat is een reden om nog eens terug te komen.
Elke, Christa, Winnie Xxx
05-03-23 14:33:18
Met vier vriendinnen hebben we hier eind februari zes fijne dagen gehad!
Het appartement is groot en werkelijk van alle gemakken voorzien. Het is fris ingericht met nieuw meubilair, erg schoon en de douches en bedden zijn prima. Het appartement bevindt zich op een rustig en parkachtig complex en heeft heerlijke terrassen.
Het was natuurlijk nog te koud voor het zwembad, maar we hebben ons prima vermaakt. Estepona is een leuk, klein, bloemrijk stadje. Je kunt er gezellig winkelen, op terrasjes zitten en een mooie wandeling langs muurschilderingen maken. Ook Marbella is de moeite waard, zowel de oude binnenstad als de boulevard en het strand. De prachtige plaats Ronda hebben we ook bezocht. Echt een parel! De route ernaar toe is alleen al de moeite waard!
In Marbella en Estepona kun je heerlijk eten. Dichter bij huis, te voet bereikbaar, is restaurant Tikitano (aan zee!)een echte aanrader!
Kortom: een erg fijne vakantieplek, waarbij je wèl de beschikking moet hebben over een auto als je boodschappen wilt doen of uitstapjes wilt maken!
Vivian Stevenaar
26-02-23 15:37:10
Papa en mama.
Gefeliciteerd met het verwezenlijken van jullie Spaanse Droom.
Wat een mooi appartement en die grote terrassen!Super.
Ik hoop er nog vaak te komen .
ingrid van den Akker
09-01-23 23:04:31
Wat een fijne tijd hadden wij eind november 2022.
Geweldig fris, nieuw geschilderd en luxe nieuw ingericht, ruim appartement waar we met de hele familie, incl een baby van 4 maanden, hebben genoten van de ruimte en natuurlijke omgeving.Vrij uitzicht op de bergen, zijwaarts op de zee( half uurtje lopen) en vanaf het grote oostterras(40m2!) over de golfbaan en de omgeving.We hadden ook nog prachtig weer en konden zelfs eind november van de buiten faciliteiten genieten. Estepona is een levendige plaats ook in deze tijd.Echt Andalusie en zeker geen massa !Een aanrader.


 
 
 
E-mailen
Map