De omgeving

Directe omgeving
Het appartement ligt aan de golfbaan Resina golf.

Safaripark Selwo ligt bijna in de achtertuin. Op een stille avond hoor je de leeuwen zelfs brullen vanaf het achterterras van het appartement.

Er zijn verschillende stranden met vele leuke terrassen in de buurt. De dichtbij zijnde zijn op nog geen 10 minuten rijden of 25 minuten lopen. 
Grote supermarkten zoals de Lidl, Aldi en Carrefour zijn op ongeveer 10 min rijden.
 

Andalusië
Fietsen en wandelen langs de zee kun je via een nieuw aangelegd fietspad, de boulevards en houten bruggetjes langs het strand.

Echte Andalusische dorpjes vind je volop in de omgeving. Het centrum van Estepona, de bloemenparel van Andalusië, is op nog geen 15 minuten rijden net de auto. Marbella, Porte Banus en San Pedro zijn op 15 tot 30 minuten rijden.

Op vele plekken zijn gezellige markten en mooie stranden, voor meer infomatie hierover kun je contact met ons opnemen.

De Costa del Golf, zoals deze omgeving ook wel genoemd wordt, telt 23 golfbanen, dus genoeg te doen voor de golf liefhebber. 

Bereikbaarheid vanaf het vliegveld
Vanaf Málaga Aeropuerto Costa del Sol (AGP) rijd je via de AP-7 (tolweg, kost ongeveer €8) in 45 minuten naar het appartement. Via de lokale snelweg A-7 (geen tol) rijd je in een uur naar het appartement. 

Vanaf het vliegveld rijden er ook snelbussen naar Estepona. Je bent dan in 1 uur en 10 minuten in het centrum van Estepona (kosten tussen €9 en €14 pp). Vanaf daar brengt een taxi je in 10 minuten (+/- €10) graag naar het appartement.

 
 
 
E-mailen
Map